232 nye smittetilfeller i Bergen

Det siste døgnet er det registrert 232 nye smittetilfeller i Bergen. Det er 84 flere enn samme dag i forrige uke.

Saken oppdateres.

– Smitten i aldersgruppen 6–12 år holder seg jevnt høy, samtidig som det nå er høyest smitte blant voksne i alderen 20-49, sier smittevernoverlege Marit Voltersvik i en melding på Bergen kommunes nettsider.

Søndag for en uke siden ble det rapportert 148 smittetilfeller. Gjennomsnittet de siste sju dagene er på 233 smittede per dag.

– Vi ser at mange er blitt flinke til å bruke munnbind, og oppfordrer innbyggerne til å følge alle smitteverntiltak som gjelder. Vi følger situasjonen tett med tanke på omikron og håper tiltakene som ble innført før helgen, får positiv effekt på smittesituasjonen fremover, sier Voltersvik.

15.531 bergensere er bekreftet smittet hittil i pandemien.

(©NTB)

På forsiden nå