En vaskehjelp på den ubemannede trafostasjonen i Sørmarka utenfor Stavanger sier at hun så tre personer om morgenen 4. februar i fjor. Sørmarka er stedet der tre ransbiler ble satt i brann på ransdagen to måneder senere.

Kvinnen skal ha reagert på det hun mener var merkelig oppførsel. Mennene skal ha flyttet bager fra en varebil, som politiet mener Christensen disponerte, til en personbil. David Toska skal ha disponert den sistnevnte bilen.

Da Christensens forsvarer, advokat Erik Lea, slapp til i retten i ettermiddag, var han rask med å stille spørsmål om denne datoen.

Det kom da frem at tiltalte mener at han leide en bil i Arendal om kvelden 2. februar. 43-åringen sier at han kjørte denne bilen til Haugesund. Christensen er medeier i et firma som ligger i Haugesund.

Alf Henrik Christensen hevder at han reiste hjem dagen etter, 3. februar, og at han kom hjem til Arendal om denne dagen.

- Dagen etter, den 4. februar, måtte jeg være på skolen fordi studiegruppen min holdt på med et prosjekt, sa Christensen i retten.

- Det vil si at dine medelever kan fortelle at du var på skolen denne dagen, spurte advokat Lea.

- Ja, det stemmer.

- Akkurat. Disse skal vi høre i retten senere.

Kvinnen ved trafostasjonen skal være den eneste som kan koble Christensen til Toska, som er selvutnevnt hjerne bak dødsranet. i Stavanger. For å skape tvil rundt denne observasjonen vil advokat Erik Lea bruke medstudenter av Alf Henrik Christensen for det de er verdt.