Forsvarsministeren deltar på internasjonal donorkonferanse

Forsvarsministrene fra Ukraina, Storbritannia og Danmark inviterer allierte kolleger til den internasjonale donorkonferansen i København. Konferansen har som formål å supplere samarbeidet i «Ukraine Defense Contact Group». Forsvarsminister Bjørn Arild Gram (Sp) deltar fra Norge.

Nye militærøvelser på Taiwan

Taiwan har varslet nye militærøvelser torsdag, dagen etter at Kina avsluttet ukelange militærøvelser rundt øya. Øvelsene startet onsdag i forrige uke etter at den amerikanske kongresslederen Nancy Pelosi besøkte Taiwan.

Oljerapport fra Opec

Oljekartellet Opec leverer sin månedsrapport. Opec-landene ble i begynnelsen av august enige om å øke oljeproduksjonen i september med 100.000 fat per dag. Det er ikke ventet at økningen vil bidra til å senke oljeprisen.

Conferenceligaen i fotball

Molde, Viking og Lillestrøm spiller alle returkamp i kvalifiseringen til conferenceligaen. Molde har med seg 3-0-ledelse mot Kisvárda, Viking vant første kamp mot Sligo Rovers 5-1, mens LSK har et tøft utgangspunkt med 1–3 før kampen mot Royal Antwerp. Etter denne runden gjenstår en playoff-runde for å ta seg til turneringen.