Etter det Dagbladet erfarer, er det ikke usannsynlig at flere av advokatene vil høre om hans kjennskap til avlytting av advokater og Nokas-dokumenter som er på avveie, skriver Dagbladet.

I ly av å være såkalt seriøs finansmann forsøkte Christer Tromsdal (36) å spille en rolle blant kriminelle, halvkriminelle og suspekte forretningsmenn.

I retten har Halimi tidligere forklarte at han hadde fått hemmelige politidokumenter av Tromsdal.

Da Tromsdal etter forklaringen til Halimi ble konfrontert av NRK med opplysningene om at det var han som hadde skaffet dokumentene, svarte finansakrobaten slik:

- Det er det største sprøytet jeg har hørt. Jeg kaller det en Donald Duck-historie.

Dagbladet snakket med Tromsdal i går.

- Dette er ikke i nærheten av å ha grobunn i virkeligheten. Jeg har ikke spredd politidokumenter. Jeg orker ikke å forholde meg til påstander som anonyme kilder slenger ut, sier Tromsdal.

Dokumentene stammer fra Oslo politidistrikt. Etter det Dagbladet kjenner til, fant Økokrim andre hemmelige politidokumenter hjemme hos Tromsdal under en ransakelse hos ham. Dette er dokumenter i en alvorlige straffesak som aldri skulle ha vært i hendene på folk utenfor politiet.

I det kriminelle miljøet i Oslo er Tromsdal i dag en «brent mann», skriver Dagbladet.

Etter at NRK Brennpunkt dokumenterte at Tromsdal hadde ridd flere hester og var politityster, er det flere kriminelle som ikke ønsker det beste for 36-åringen.