Politiet fikk beskjed om brannen i bygget til Holmen Motorservice på Tynset klokken 6.42 søndag morgen. Ifølge retten.no blusset brannen opp igjen ved 11.30-tiden.

Bygget begynte ifølge Østlendingen å brenne litt etter klokken seks. Brannmannskaper fra Tynset, Alvdal og Tolga har rykket ut til brannen.

Brannen spredte seg til flere industribygninger ved siden av, og politiet ba folk om å lukke vinduene og holde seg innendørs på grunn av giftig gass fra gassbeholdere som skal ha eksplodert inne i bygningen.

Brannen var søndag ettermiddag i ferd med å slukkes, og mindre røyk gjorde at folk ikke lenger ble oppfordret til å lukke vinduer og holde seg innendørs.

Eksplosjonsfaren er derimot ikke over fordi brannmannskapene ikke kommer til stedene der gassflaskene i bygget befinner seg. Derfor sperres området av i ett døgn, opplyser Hedmark politidistrikt.

Det er ikke meldt om personskader.

En fotballkamp i kvinnenes 2. divisjon mellom Tynset og Hødd, som skulle startet klokken 12, ble flyttet til nabokommunen Alvdal fordi det ikke var mulig å spille kampen i Tynset på grunn av røyken.