«Er det mulig?»

Original fraktemetode på Tiller.

Saken oppdateres.

Stein Erlien og samboeren fikk tallerkenstore øyne da de ble vitne til en nokså oppfinnsom fraktmetode ved Coop Obs Bygg på Tiller fredag ettermiddag.

- Plutselig så jeg en person holde materialet på utsiden av bilen, og min første reaksjon var: «Er det mulig?». Deretter var vi raske med å knipse av et bilde, sier Erlien til adressa.no.

Episoden inntraff i halv fem-tiden fredag ettermiddag, og det var en god del trafikk på Tiller.

- Det var også dårlig vær med en del regn. Bilen kjørte mot City Syd, og selv om materialet ikke var så tungt, så var det langt nok til å gjøre skade. Det så ganske trafikkfarlig ut, sier Erlien.

Operasjonsleder Ann Kristin Øie forteller at politiet ikke mottok noen meldinger om den spesielle fraktemetoden.

- Men alle vet at man ikke skal transportere planker utenfor vinduet på denne måten. Dersom vi hadde vært vitne til dette så hadde ikke vedkommende fått kjøre videre, og det ville utløst en reaksjon fra politiet, sier hun.

Det er ikke første, og neppe siste gang, at noen tar et blinkskudd av hårrreisende fraktemetoder. Statens vegvesen har samlet en del «skrekkbilder».

LES MER: Dum og dummere

LES MER: - Fire meter listverk ut av vinduet

LES MER: – Rett og slett hårreisende

LES MER: Drivende galskap

LES MER: Lettvint blir livsfarlig

LES MER: Hårball på tur

LES MER: Hadde sofa, madrass, vaskemaskin, dyne og Kunnskapsforlagets Store Verdensatlas på taket

LES MER: Kjørte lastebil med lastebil på planetDersom du kommer over lignende i trafikken så send gjerne et bilde på mailadressen webred@adresseavisen.no eller MMS til 07200 med kodeord TIPS

 
 
 
På forsiden nå