Ifølge politiloggen fra Sunnmøre politidistrikt ble det både meldt om mange berusede personer, drapstrusler mot vaktene og legemskrenkelse under arrangementet.

Politiet rykket ut til Vestneshallen på bakgrunn av meldingen om drapstrusler.

- Vi var usikker på alvoret, men tok det alvorlig og kontaktet politiet slik at de kunne ta en prat med personen. Han forsvant imidlertid før politiet ankom, sier arrangør Raymond Nyheim Vik i Vestnes Entertainment.

Fyllerør

Ifølge Sunnmøre politidistrikt er personen ukjent. Saken vil lite trolig bli videre etterforsket.

- Det var en tosk som hadde kommet med trusler overfor vaktene. Han hadde gått og kom ikke tilbake mens politiet var på stedet. Det var nok mer snakk om fyllerør enn realisme i truslene, sier operasjonsleder Johan Arnt Overøye i Sunnmøre politidistrikt.

Øm i ansiktet

Senere på natten, klokken 04.31, fikk politiet en ny melding fra Vestnes. Denne gang med to unge menn involvert. En 18-åring skulle angivelig ha blitt slått av en navngitt 19-åring i forbindelse med festen.

- Han var øm i ansiktet, men trengte ikke legetilsyn. Han ble anmodet av politiet om å levere en anmeldelse mandag, sier Overøye.

Skjenkebevilling

D.D.E. skriver på sin hjemmeside at konserten skulle markere slutten på et suksessfylt D.D.E.-år:

«Vestneshallen åpner dørene for trønderfest klokken 20.00, mens D.D.E. går på scenen litt lenger ut på kvelden».

Vestnes Entertainment hadde fått godkjent skjenkebevilling fra kommunen og arrangementet hadde 18-års aldersgrense. 513 personer var til stede for å se og høre Bjarne Brøndbo & Co. på scenen.

- Vi hadde fire tilfeller med bråk. Det er lite med tanke på at det var så mye folk til stede, mener arrangør Nyheim Vik.

Ikke dramatisk

Sunnmøre politidistrikt avdramatiserer også omfanget av ordensforstyrrelser etter trønderbandets førjulsbesøk i Vestnes.

- Politiet på stedet meldte om tilløp til slåssing på utsiden, men det var ikke dramatisk. Mye folk samles når kjente band kommer. Med mye folk og en god del beruselse, så kan det skje litt tumulter, sier operasjonsleder Johan Arnt Overøye.

Siste stopp i år. D.D.E.s karakteristiske vogntog foran Vestneshallen i går. 513 publikummere var til stede da D.D.E. holdt sin siste konsert for året. Foto: PRIVAT