Politiet har frigitt navnene til de fire omkomne i Sunndalsfjella. De ble funnet i Kannsdalen under en halvannen meter snø.

Yngve Dalquist, 37 år, Trondheim. Blir karakterisert som en veldig rutinert skikjører, og vant i fjor blant annet det tradisjonelle Galdhøpiggrennet i Telemark. Han skal også ha vært særdeles godt kjent i området.

Dalquist jobbet i konsulentselskapet Bouvet siden 2007. Administrerende direktør, Sverre Hurum, kjente ham svært godt, og sier dette om ham til Aftenposten.

- Han var en ordentlig friskus, med godt humør og en meget god replikk. Et naturlig midtpunkt i forsamlingen. Han var jo lidenskapelig opptatt av skikjøring, utrolig fjellvant. Så fort han kom ut av kontordøren, så dro han til fjells. For oss i Bouvet er dette fryktelig trist. Det er nesten uforståelig at det kunne skje. Vi kommer til å savne ham. Våre tanker går til Yngves pårørende, sier Hurum.

Øyvind Slørdahl, 36 år, bor i Oslo. Slørdahl er opprinnelig fra Trondheim og har tidligere studert ved NTNU. Slørdahl var veldig godt trent og har tidligere deltatt i Ironman, og ble nummer tre på Norsemen i Oslo 2012.

Ola Drøpping, 27 år, Sunndal. Drøpping hadde nettopp avrundet karrieren som heltidssyklist. Han vant Nordmarsktråkket i 2011, og har flere gode norgescupplasseringer på sykkel.  Drøpping utmerket seg også som randokjører. I juni i fjor satte han ny norsk rekord i antall høydemeter på et døgn (12007 høydemeter). Dette skjedde mellom Alnestind og Trollstigen.

Ole Simensen, 28 år, Oslo. Opprinnelig fra Os i Hedmark. Han var utdannet ingeniør ved NTNU og bosatt i Oslo.

Også Simensen var en aktiv og erfaren skikjører.