Bartnes gjenvalgt som leder for Norges Bondelag

Lars Petter Bartnes ble torsdag gjenvalgt som leder av Norges Bondelag. Bjørn Gimming fortsetter som 1. nestleder, mens Frøydis Haugen er ny 2. nestleder.

Lars Petter Bartnes fikk fornyet tillit i vervet. Foto: NTB SCANPIX

Saken oppdateres.

Valgene fant sted på årsmøtet til Bondelaget. Bartnes, som har vært bondelagsleder siden 2014, sier det kommende stortingsvalget blir førsteprioritet etter at det er klart hvordan årets jordbruksoppgjør skal avsluttes.

– Vi vil jobbe knallhardt for at fortsatt trygg, norsk matproduksjon over hele landet skal være en av de viktigste sakene inn mot stortingsvalget. Jeg ser fram til å ta tak i jobben sammen med en sterk og landsdekkende organisasjon i vekst, sier 48-åringen fra Steinkjer.

§
Vis debatt
comments powered by Disqus
Gikk du glipp av disse?