Tilsynssak både mot overlege og Helse Nord-Trøndelag

Sakkyndig mener at overlegen ved Sykehuset Levanger opptrådte faglig uforsvarlig ved en operasjon i fjor.

Saken oppdateres.

Både Statens helsetilsyn og Fylkesmannen i Nord-Trøndelag opprettet tilsynssaker, både mot legen og mot Sykehuset Levanger. Bakgrunnen for saken er klager fra to pasienter etter operasjoner i 2016. Den ene ble operert i en fot, den andre ble operert for ryggplager. Det skriver Trønder-Avisa.

Begge mener at de er utsatt for feilbehandling av legen. Det viser brevet som oppsummerer sakene. Fylkesmannen har sendt sakene videre til Statens helsetilsyn, noe som er prosedyren i saker alvorlige brudd på helsepersonelloven eller spesialisthelsetjenesteloven.

§
Vis debatt
comments powered by Disqus
Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå