Mistenkelig dødsfall i Steinkjer kan være overdose

De to siktede i saken er løslatt, men har fortsatt status som siktet i saken.

  Foto: Leif Arne Holme

Saken oppdateres.

Ifølge etterforskningsleder Erik Mørkved, tyder ting på at det mistenkelige dødsfallet på Steinkjer sist fredag er et overdosedødsfall.

Mørkved sier til NRK Trøndelag, at man fortsatt holder alle muligheter åpne, og at man får klart svar når den endelige obduksjonsrapporten er klar om ca en måned.

– Den vil fastslå om dødsårsaken skyldes en medisinsk årsak, overdose eller om det er noe kriminelt som ligger bak, sier Mørkved til NRK Trøndelag.

Fant kvinnen livløs

Det var fredag i forrige uke at en mann og en kvinne ble pågrepet og siktet for uaktsomt drap, etter at en kvinne i 50-årene ble funnet død i Steinkjer på morgenen samme dag.

Det var AMK som meldte fra om en livløs person på adressen. Da politiet kom til stedet, ble det gjennomført livreddende førstehjelp, før kvinnen ble erklært død på stedet.

Pågrepet, siktet og løslatt

Boligen hvor kvinnen ble funnet død, ligger i utkanten av Steinkjer sentrum. De siktede ble pågrepet på et annet sted enn i boligen der kvinnen ble funnet, men begge tilhører samme rusmiljø som den avdøde kvinnen.

De to pågrepne ble løslatt lørdag kveld, men har fortsatt status som siktet i saken. Ingen av dem har erkjent straffskyld.

– Siktelsen er opprettholdt fordi vi ennå ikke vet hva svaret er, og det vil vi først få når den endelige obduksjonsrapporten kommer, sier Mørkved.

Mørkved opplyser at det er en familiær relasjon mellom de tre.

LES OGSÅ: Uklart hva kvinne i Steinkjer døde av

Flere skal avhøres

  Foto: Leif Arne Holme

– Det er det, men det vil jeg ikke gå noe nærmere inn på.

Politiet vil avhøre flere vitner, og de siktede skal også avhøres på nytt.

– Vi ønsker nye avhør av de to siktede i saken fordi det er uoverensstemmelser i forklaringene deres, sier Mørkved til NRK Trøndelag.

§
Vis debatt
Utforsk tema:
comments powered by Disqus
Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå