Stein Erik Hagen raser etter regningsrot:

- Det er reinspikka løgn

Rørvik Båtforening beklager.

Stein Erik Hagen skal ha dratt fra Rørvik havn uten å ha betalt for det tre dager lange oppholdet.  Foto: Scanpix

Saken oppdateres.

Torsdag skrev Trønder-Avisa om en ubetalt regning på 800 kroner fra Rørvik havn, som Hagen angivelig skulle ha stukket ifra. Episoden skal ha skjedd tidligere i måneden.

- Jeg synes veldig lite om at dere gjør dette uten å ta kontakt med meg, og uten å sjekke fakta, sier Stein Erik Hagen til Trønder-Avisa på telefon fra New York.

Smålig av Hagen

Ifølge Marianne Kongensøy, kasserer i Rørvik Båtforening, la Stein Erik Hagen fra kai uten å betale noen få hundrelapper. Hun mener det er smålig av Hagen.

- Det er irriterende at noen forlater kaia uten å betle gjesteavgift. Det er ikke ofte vi opplever det, selv om det var en tysk båt som lå her i en uke i fjor og som gikk videre uten å betale. Båtforeningen klarer seg økonomisk uten Hagens penger. Men her handler det om prinsipp der alle skal betale for å legge til gjestekaia, sier Kongensøy til Trønder-Avisa.

Reinspikka løgn

Det Kongensøy forteller mener Hagen er helt feil. Han sier det stemmer at han kom til Rørvik i fly og ble kjørt til havna i drosje for båten tok han videre nordover. Hagen sier han kun var i båten i 15-20 minutter.

- Det er reinspikka løgn, sier Hagen til Trønder-Avisa.

Hagen mener at det er kapteinen sin ansvar å betale havnleie og ikke han selv.

- Jeg har fått opplyst at avgift er betalt. Hun kunne godt kontaktet kapteinen eller meg, før hun valgte å henge meg ut i avisen.

Grove beskyldninger

Både Kongensøy og Trønder-Avisa får gjennomgå av Hagen. Han mener det er ondskapsfullt å komme med det han mener er grunnløse påstander.

- Hva hennes motiv for dette er, vet jeg ikke, men det er iallfall ikke sant. Dette kan påføre mitt renommé tap på millioner. Det er meget stygt, og veldig dårlig journalistikk at man kommer med slike at man ikke undersøker bedre når man kommer med så grove beskyldninger, sier Hagen til Trønder-Avisa

Trønder-Avisa forsøkte å komme i kontakt med Hagen også til artikkelen i torsdagsavisa, men lyktes ikke.

Båtforeningen: Beklager

I en uttalelse sendt til Trønder-Avisa beklager Rørvik båtforening nå omfanget av historien om regningen i Rørvik.

«Jeg vil med dette si at det ble betalt avgift på 200 kr. Vi kan ikke bevise at de lå i mer enn 1 døgn. Derfor må jeg bare legge meg helt flat og beklage den dimensjonen denne saken har fått», står det i eposten kasserer Mariann Kongensøy har sendt til avisa.

Kongensøy utdyper på telefon til avisen at saken nå legges død fra deres side.

Saken har skapt voldsomt engasjement, og Kongensøy har blant annet fått flere ubehagelige meldinger fra ukjente nummer.

– Det har vært heftig. Dette ble bare galskap, og tok av fullstendig, sier hun til Trønder-Avisa.

Hun har også fått flere telefoner fra kapteinen på Hagens båt.

– Jeg blir helt skjelvende av alt dette. Vi kommer ikke til å gjøre noe mer med saken, sier Kongensøy til Trønder-Avisa.

På forsiden nå