Dødsulykken i Leksvik i går:

- Bilen hadde knapt seter

Én 18 år gammel mann mistet livet og tre personer er lettere skadet etter en utforkjøring i Leksvik i går kveld.

Saken oppdateres.

Det var den 18 år gamle Christian Vårvik fra Leinstrand utenfor Trondheim som i går mistet livet i ulykken.

Ifølge St. Olavs Hospital er de tre overlevende lettere skadet. Den ene på 19 år er blitt operert for bruddskader i armen, mens de to andre er operert på nevrokirurgisk avdeling.

Sykehuset vil ikke gå nærmere inn på hvilke skader de to andre har pådratt seg.

Fire ungdommer i bilen

Politiet fikk melding om utforkjøringen i går kveld klokken 20.33, og en patrulje ble sendt til ulykkesstedet som ligger langs fylkesvei 85, ved Skjelbreivatnet.

Det er tatt blodprøver av alle de fire personene på 18-21 år som var i bilen.

Én av personene var forsvunnet fra ulykkesstedet da redningsmannskapene kom til. Etter en leteaksjon i terrenget ble personen gjenfunnet omlag en kilometer fra ulykkesstedet.

- Vi antar at han som stakk av var føreren av bilen. Men avhør og etterforskning av ulykken gjenstår før vi eventuelt kan fastslå dette, sier operasonsleder ved Nord-Trøndelag politidistrikt, Jan Birger Jacobsen.

To av ungdommene er hjemmehørende i Leksvik kommune, mens de to andre er fra Sør-Trøndelag.

Skogsvei

- De kjørte i en uregistrert bil som knapt hadde seter. Bilen hadde ikke tak, den hadde bare ratt og ett sete, opplyser Sandvik.

Bilen hadde kjørt av veien og så rullet rundt.

Dette er en vei som er lite trafikkert og som brukes for det meste av hytteiere i området, forteller Astrid småland, fungerende lensmann i Leksvik og Mosvik.

 
På forsiden nå