- Det er veldig bra, det varmer. Folk føler at dette er urettferdig, som vi har gjort, sier faren til Karoline, Ronny Arntsen.

«Forferdelig gjort av skolen. Fryktelig diskriminerende, og i tillegg forferdelig klønete. Jeg skjønner ikke at så dårlig behandling av en elev er mulig», skriver Einar i debattfeltet på adressa.no

«Blir så sint når jeg leser sånt som dette. Uansett hvordan man er som menneske så burde alle være like mye inkludert», skriver Henriette Wøllo.

- Trygghet

Adressa.no la ut saken om Karoline Ånstad Arntsen (18), som har Downs syndrom, torsdag kveld.

Den har skapt mye debatt i kommentarfeltet.

18-åringen går på kokk- og servitørlinja ved Ole Vig videregående skole, og hun fikk ikke tilbud om å delta på den to uker lange utvekslingsturen som klassen har til Gran Canaria.

Ronny Arntsen forteller at mange har tatt kontakt med familien.

- Vi har fått masse sympati fra venner og kjente på Facebook og vi får også sms-er fra folk som vet av oss. De støtter oss og synes det er bra saken kommer ut i media. Det betyr at folk er opptatt av de svake i samfunnet, og at når urettferdige ting skjer så bryr folk seg. Det er en trygghet i at det reageres slik, sier Arntsen.

- Utestenging

«Kjenner jeg blir meget provosert!», skriver Cornelia Edwine Thotinen på adressa.no.

Bård skriver: «Trist når lærerne ikke går foran som gode eksempler, de er mer opptatt av å bli sett selv enn å se andre. Dette er utestenging.»

Arntsen synes det er bra saken skaper debatt.

- Det er viktig å få frem slike verdispørsmål, fordi det gjør noe med neste gang noe slikt skjer. Det er prinsipielt viktig at det kommer frem. Nå er den på topp et par dager i media, og jeg er glad for at synspunktene kommer frem, sier Arntzen.

Han påpeker at de ikke er ute etter å henge ut enkeltpersoner i saken.

- Vi er ikke ute etter enkeltpersoner, det er systemet det er noe galt med når slike ting skjer. Vi har ikke opplevd noe negativt ved skolen utenom dette, sier Arntsen.