Flere trønderske vinnere i Det norske måltid

Norges beste mat og drikke ble kåret i Stavanger fredag kveld. Flere trønderske produkter var blant vinnerne.

Salgssjef Dagfinn Pedersen i Rørosmeieriet fikk pris for bedriftens økologiske cottage cheese. Trondheimskokk Renee Fagerhøi var en av prisutdelerne.  Foto: Det norske måltid

Saken oppdateres.

Tre trønderske produsenter fikk fredag kveld priser under konkurransen Det norske måltid.

Rørosmeieriet vant kategorien «Årets meieriprodukt foredlet» med sin Økologisk cottage cheese.

I kategorien «Årets godbit» vant selskapet Reins Kloster AS fra Rissa med sin Bringebærsorbet.

Dessuten vant Dalpro Gårdsmat fra Hitra i kategorien «Årets kjøtt foredlet» med sin Villsauskank Frøya.

Matkåringen Det norske måltid arrangeres for niende gang, og ble opprinnelig arrangert av Næringsforeningen i Stavanger-regionen. Nå er det selskapet Ipax Mat som står bak konkurransen.

Hele landet er representert i kåringen, og i høst ble det arrangert delfinaler i Trondheim, Bergen, Oslo og Tromsø.

Til sammen ni trønderske produsenter var med blant finalistene i kåringen.

Restauratør Roar Hildonen, som driver To Rom og Kjøkken i Trondheim, var en av de syv i finalejuryen.

Hans H. Horneman fra Reins Kloster AS mottok prisen for Årets godbit. 
        
            (Foto: Det norske måltid)

Hans H. Horneman fra Reins Kloster AS mottok prisen for Årets godbit.  Foto: Det norske måltid

Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå