Terje Eidesmo går til Kverva

Terje Eidesmo (57) blir teknologisjef i Gustav Witzøes lakseimperium.

Terje Eidesmo (bildet) blir teknologisjef i Witzøe-selskapet Kverva. 

Saken oppdateres.

Eidesmo begynner i Kverva AS 1. september. Eidesmo kommer fra stilling som managing partner i investeringsselskapet Proventure. Der har han hatt ansvar for investeringsaktivitet i tidligfaseselskaper i olje- og gassindustrien.

Eidesmo har tidligere jobbet i Statoil. Han var en av gründerne til EMGS, og ledet selskapet i oppstarten og frem til børsnotering. EMGS utviklet en ny teknologi for å lete etter olje- og gassholdige hydrokarboner.

Ifølge en pressemelding fra Kverva skal Terje Eidesmo ha ansvar for teknologiutvikling. Kverva er både et investeringsselskap og en leverandør av utstyr og data til havbruksnæringen. Selskapet Steinsvik Group er Kvervas største virksomhet på dette området.

Gustav Witzøe kontrollerer eierskapet i Salmar via Kverva. Selskapet har virksomhet både i Trondheim og på Frøya.

Her er flere artikler om Gustav Witzøe, Kverva og Salmar

På forsiden nå