Nye direkteruter fra Værnes neste år

SAS skal fra neste år fly trøndere og andre direkte fra Værnes til Kristiansand og Kroatia og oppretter hyppigere avganger til København.

SAS oppretter flere nye ruter fra blant annet Værnes. 

Saken oppdateres.

I alt utvider SAS tilbudet til og fra Skandinavia med seks nye destinasjoner og i alt 27 nye direkteruter. Også et par fra Værnes.

Fra Værnes vil det fra i mars komme et nytt tilbud med to ukentlige avganger fra Trondheim Lufthavn til Kristiansand og fra sommeren 2018, plusses tilbudet på med direktefly til Split i Kroatia.

Les også: Fra i dag går det to flyavganger fra Ørlandet daglig

Oftere til København

I tillegg utvides direktetilbudet til København fra Værnes, og «styrker dermed tilgjengeligheten til denne populære byen og knutepunktet ut mot USA, Asia og Sør-Europa,» skriver SAS i pressemeldingen.

Fra København og Stockholm oppretter SAS direkteruter til flere nye destinasjoner: Verona i Italia, Sarajevo i Bosnia, Genoa i Italia, Toulon i Frankrike, Örnsköldsvik i Sverige og Beirut i Libanon.

Les også: Dette har du krav på hvis ferieflyet blir forsinket

Flere norske nyheter

Fra Oslo Lufthavn Gardermoen blir det fra neste år flere nye direkteruter til Thessaloníki i Hellas, Praha i Tsjekkia, Warsawa i Polen samt hyppigere avganger til Athen i Hellas, Düsseldorf i Tyskland og Manchester i Storbritannia. I tillegg åpner ny direkterute til Aarhus i Danmark.

Andre norske nyheter inkluderer Bergen-Pula (Kroatia), Stavanger-Pula og Bodø-Alicante.

Les også: SAS ville stanse avtale til 320 millioner kroner - tapte i tingretten

Les også: På disse tidspunktene er Værnes-flyene oftest forsinket

På forsiden nå