If kjøper Viking Redningstjeneste

Forsikringsselskapet If har kjøpt alle aksjene i Viking Redningstjeneste.

Forsikringsselskapet If har kjøpte alle aksjene i Viking Redningstjeneste, som fortsetter som et selvstendig varemerke. Her fjerner Viking feilparkerte biler under snørydding i Oslo.   Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Saken oppdateres.

– If og Viking har samarbeidet i mange år, og passer godt sammen. Avtalen sikrer et enda tettere samarbeid, som vil være en fordel både for bileiere og partnerne våre i bilbransjen, skriver konsernsjef Morten Thorsrud i If i en pressemelding.

Viking skal fortsette som et selvstendig varemerke, ifølge pressemeldingen. If har kjøpt alle de nordiske tjenestene til redningstjenesten.

– Dette gir oss tilgang til kompetanse, kapital og kunder, samtidig som Viking opprettholdes som et selvstendig selskap og varemerke for å ivareta nøytralitet og konkurransekraft overfor våre øvrige samarbeidspartnere innen bil og forsikring, skriver konsernsjef Hans Petter Semmelmann i Viking Redningstjeneste.

På forsiden nå