Prøv valgomaten

Er du enig med Frps trøndertopper?

Frps førstekandidater fra trønderfylkene, Sivert Bjørnstad og Espen Teigen er uenige om flere ting i vår valgomat. Ta testen du også.

Espen Teigen (t.v.) og Sivert Bjørnstad på Løvebakken foran Stortinget.  Foto: Kristin Svorte

Saken oppdateres.

I forbindelse med vårens landsmøter utfordrer Adresseavisen alle førstekandidater til å ta Adresseavisens valgomat. Frp har landsmøte på Gardermoen i helga, og der er både sørtrønder Bjørnstad og nordtrønder Teigen representert. Sjekk om du er enig med det duoen mener i forskjellige saker som preger politikken i Norge frem mot valget.

Dette sier Teigen om ulv: - Lad og skyt

Dette sier Bjørnstad om Lofoten: - Drill, baby, drill


Test deg selv:


Kreditering: INGRID MEISINGSET

 

Test deg selv:


Kreditering: INGRID MEISINGSETFrps landsmøte

* Fremskrittspartiet har landsmøte på Gardermoen 5.–7. mai. Det er ventet at partiet for første gang vil si nei til norsk medlemskap i EU og slå fast at deler av EØS-avtalen bør reforhandles.

* Etter behandling i landsstyret i mars foreligger det en innstilling til nytt handlingsprogram med åtte dissenser, om kommunesammenslåing, surrogati, omskjæring av gutter, nedleggelse av Politidirektoratet, økt lagringstid av IP-adresser, dobbelt statsborgerskap og høyere flaskepant.

* Forslag til endringer i sykelønnsordningen samt partiets klimapolitikk strandet i landsstyret og vil ikke bli realitetsbehandlet. Det er ellers ventet at partiet vedtar resolusjoner om reklamefinansiert veibygging og offentlig gransking av alle landets moskeer.

* Det foreligger ingen motkandidater til partiledelsen. Siv Jensen, Per Sandberg og Ketil Solvik-Olsen ventes å bli gjenvalgt


Flere valgomater

Kristelig Folkeparti: Her får du se Geirmund Lykkes svar.

Arbeiderpartiet: Her kan du se hva Trond Giske (Ap) svarte.

Senterpartiet: Her kan du se hva Marit Arnstad (Sp) svarte.

Venstre: Er du mer enig med Jon Gunnes (V)?

Sosialistisk Venstreparti: Eller kanskje Lars Haltbrekken (SV)?

På forsiden nå