Midt-Norge i dag:

Støren får ny brannstasjon

I høst starter byggingen av den nye brannstasjonen på Moøya på Støren.

Hver dag får du små og store nyheter fra lokalavisene i Midt-Norge i dag.  

Saken oppdateres.

Allerede for flere år siden begynte behovet for ny brannstasjon å melde seg. I dag holder Gauldal brann og redning avdeling Støren, til i gamle militærbrakker ved Soknes leir. Det skriver Trønderbladet.

- Bygningene er laget for militære kjøretøy fra 50-tallet. Garasjene er for smale og lave, sier brannsjef Arvid Karlsen.

Brannvesenet i Midtre Gauldal håper at de nye lokalene på Moøya skal være klart til neste sommer. Det er Hugaas Entreprenør AS som skal bygge, mens kommunen er oppdragsgiver og byggherre. Dermed vil Gauldal brann og redning leie av kommunen.

Følg Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter

På forsiden nå