Vil bruke nesten en million kroner på snø

Formannskapet i Malvik gikk inn for å bruke penger på snøproduksjonsanlegg til Jervskogen.

Saken oppdateres.

– Vi ønsker at Jervskogen skal være et skianlegg for alle. Det er bra for helsa å gå på ski og Malvik er opptatt av folkehelseperspektivet, sier varordfører Ole Herman Sveian (Sp) til Nearadio.

Jervskogen skisenter ligger i Hommelvik. Et webkamera viser at det ikke er særlig mye snø der akkurat nå, men til vinteren skal det bli, i hvert fall dersom formannskapet i Malvik får det slik de ønsker. En innstilling fra rådmannen ble behandlet av formannskapet i kommunen tirsdag. Der ble det vedtatt at man ønsker å bruke 950 000 kroner på å produsere snø til Jervskogen. Snøsaken skal opp i kommunestyret 19. juni, skriver Nearadio.

§
Vis debatt
comments powered by Disqus
Gikk du glipp av disse?