Reiser fra Rindal til Bindal

Hva bør Adresseavisen skrive om fra det nye Trøndelag?

I to uker skal Adresseavisen rundt om i «nye Trøndelag». Vi jakter på folk og historier å fortelle om, og vil ha lesernes hjelp.

Rindal til Bindal: Fra mandag 3. juli legger denne gjengen i vei på tur gjennom «nye Trøndelag». Fra høyre fotograf Rune Petter Ness, journalist Grete Holstad, fotograf Leikny Havik Skjærseth, journalist Hilde Skjesol.  Foto: Espen Bakken

Saken oppdateres.

Det er allerede bestemt at Sør-Trøndelag og Nord-Trøndelag skal slås sammen til ett fylke. At nordmøringene i Halsa og Rindal og nordlendingene i Bindal også skal bli trøndere, er ennå ikke endelig avgjort. Men Adresseavisen har likevel lyst til å utforske det mulige nye Trøndelag – og tar turen fra Rindal til Bindal.

Starter i Rindal

Vi starter mandag 3. juli, samme dag som Adresseavisen feirer at vi er 250 år og landets eldste avis som fortsatt utkommer.

Denne dagen kommer et reportasjeteam til å være i Rindal. Neste dag drar vi videre til et nytt sted, og etter to uker ender vi i Bindal.

Ønsker lesernes hjelp

Vi vil ha lesernes hjelp til å kunne fortelle om nye og gamle trøndere, gode historier, spennende plasser og aktiviteter.

Du kan følge turen på #mintrønderhistorie på adressa.no, og bidra selv med bilder og historier - uansett hva du holder på med eller hvor du befinner deg i Trøndelag.

Du kan også tipse oss. Hva synes du vi bør skrive om? Har du noe du vil vise fram? Kjenner du noen artige trøndere og historier? Hvor bør vi dra? Finnes det noen «hemmelige» steder flere burde få høre om?

Send tips enten på epost eller SMS til:

Grete Holstad: grete.holstad@adresseavisen.no, Tlf: 95198762

Hilde Skjesol: hilde.skjesol@adresseavisen.no, Tlf: 95198684

§
Vis debatt
Utforsk tema:
comments powered by Disqus
Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå