To barn og to voksne til sykehus etter ulykke

To kjøretøy involvert i en trafikkulykke ved Storås i Meldal. Det skal ha vært svært glatt på stedet.

Ulykken skjedde onsdag formiddag på fylkesvei 65 like vest for Storås.   Foto: Politiet

Saken oppdateres.

Det var politiet i Trøndelag som meldte om trafikkulykken på fylkesvei 65 på Skjervøyan i Meldal like før klokken 10 onsdag formiddag.

- To voksne og to barn er fraktet til St. Olavs hospital etter ulykken, fortalte operasjonsleder Rune Brandmo like etter ulykken.

Klokken 12.20 opplyste St. Olavs hospital at alle de involverte var blitt undersøkt av lege, og at det ikke ble påvist alvorlige skader hos noen av dem.

To personbiler var innblandet i ulykken. Hendelsesforløpet er uklart. En lastebil ble brukt til å sperre veien slik at ikke flere biler ble involvert.

- Det vi vet er at det var veldig glatt på stedet. Det er glatt flere steder i Trøndelag nå, spesielt i skyggepartier og langs elver, sa operasjonsleder Brandmo.

Veien var stengt en periode, men er nå åpen igjen, ifølge Vegtrafikksentralen.

Ifølge bilberger Olav Johansen i Falck Viking Orkanger skal den ene bilen ha kommet over i motsatt kjørefelt og kollidert med den andre bilen.

- Begge bilene fikk store materielle skader og måtte berges. Den ene bilen hadde så store skader at den ble sendt direkte til bilopphuggeriet, sa Johansen.

§
Vis debatt
comments powered by Disqus
Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå