Jentene i elsykkelpatruljen trenger din hjelp:

- Det er faktisk første gang vi skal til Inderøy

Ser du to forvirra jenter på elsykkel, må du hjelpe dem. De aner mest sannsynligvis ikke hvor de er.

Elsykkelpatruljen med Kristine Lindebø og Evelyn Berg Hansen  Foto: Kim Nygård

Saken oppdateres.

Jentene som nå skal på tur er journalist Evelyn Therese Berg Hansen fra Sandefjord, og fotograf Kristine Lindebø fra Lødingen i Nordland. Dette er to jenter som ikke har vært mye rundt i Trøndelag før, og håper derfor på god hjelp fra folk de møter på sin vei.

De er ikke kjent i området, så ser du to forvirra jenter på elsykkel, må du stoppe. De har etter all sannsynlighet syklet seg vill, og har behov for litt veiledning. De blir veldig glade hvis du bare ønsker å slå av en prat også.

- Vi er spente på hva som venter oss, og gleder oss til å bli kjent med stedene og lokalbefolkningen, sier Kristine.

Jakter de gode historiene

Det var Inderøy som fikk flest stemmer, foran Ørland og Frosta/Tautra. Det er adressa.no sine lesere som har bestemt at teamet skal starte i den nordtrønderske kommunen.

Jentene jakter de gode historiene som vil bli publisert på adressa.no, mikrobloggen og i papiravisa underveis. 

Gi oss tips

Du kan komme med innspill på mikrobloggen, epost eller telefon. Kjenner du noen personer de bør snakke med, et sommersted som de bør høre om, eller andre ting de ikke kan gå glipp av mens vi er på tur? Da må du komme med innspill til dem. Du kan også bruke #elsykkelpatruljen i sosiale medier.

Neste uke kommer elsykkelpatruljen til et nytt sted, som kan bestemmes frem til helgen. Da vil to nye nyhetsjegere fra Adresseavisen utgjøre patruljen.

#elsykkelpatruljen
  • Denne sommeren reiser Adresseavisen på elsykkel gjennom Trøndelag. Denne uken består elsykkelpatruljen av nyhetsjournalist Evelyn Therese Berg Hansen (tlf. 99 23 73 47) og fotograf Kristine Lindebø (tlf. 90 04 96 34 ).
  • På adressa.no kan du hver helg bestemme hvor vi skal starte reisen neste uke. Underveis på turen kan du også påvirke vår videre reise.
  • På vår mikroblogg på adressa.no kan du også komme med tips og innspill til turen. Du kan foreslå steder vi bør stoppe, personer vi bør besøke eller arrangementer vi bør dra innom. Du kan også chatte med elsykkelpatruljen. Møter du oss langs veien kan du gjerne prate med oss. Du kan også bli med oss på turen om du vil.
  • I mikrobloggen vil vi rapportere fra turen, så du vet hvor vi er og hva vi gjør til enhver tid. Vi vil også lage reportasjer som vi legger ut på våre nettsider og/eller i papiravisa.
Føls ogg på snapchat 

Føls ogg på snapchat 

På forsiden nå