Se opp for bortkomne elsykkeljournalister i Rissa til uken

Adresseavisens elsykkelpatrulje jakter verken gule eller grønne trøyer, men på gode historier, og de er avhengig av din hjelp.

Kristine Lindebø og Stian Sande trenger din hjelp den neste uken, og vil gjerne at du stopper dem hvis du treffer dem langs veien. 

Saken oppdateres.

Følg oss på mikrobloggen vår her: #elsykkelpatruljen

Elsykkelpatruljen skal ut på ny runde, og denne gangen er Rissa blitt stemt fram som startsted for ukens reise. Patruljen skal sykle gjennom nærområdene, og er på utkikk etter interessante og gode fortellinger.

Til tross for at Tour de France ruller over tv-skjermene, er ikke patruljemedlemmene bitt av sykkelbasillen. Tempoet vil med andre ord være såpass bedagelig at det er fult mulig å stoppe dem og slå av en prat hvis de skulle observeres på veiene.

Bidra med tips

Gjennom hele helgen har det igjen vært mulig å stemme frem ukens startsted. Denne gangen var det Rissa som fikk flest stemmer, foran Hitra, Oppdal og Grong.

Ingen av medlemmene av ukens elsykkelpatrulje er fra Trøndelag, så de er avhengig av at lesere og lokalbefolkningen bidrar. Har man tips til hvor patruljen bør dra, hvem de bør besøke, eller hva de bør skrive om, ønsker patruljen å høre det.

Tips kan enten legges ut på elsykkelpatruljens mikroblogg på adressa.no, eller gis ved å ta kontakt med patruljen.

Følg med

Gjennom reisen vil mikrobloggen oppdateres jevnlig med statuser om patruljens fremdrift, bilder fra ferden og kanskje video. Reportasjer vil havne på adressa.no og i papiravisen. Patruljen oppfordrer lesere og lokalbefolkning til å bruke emneknagg #elsykkelpatruljen i sosiale medier.

Skulle man i tillegg få øye på patruljen mens de er ute og sykler, er det bare å hive seg på hjul. Kanskje klarer man å slå elsyklistene i et realt spurtoppgjør.

Neste uke kommer elsykkelpatruljen til et nytt sted, som kan stemmes frem til helga. Da vil to nye nyhetsjegere fra Adresseavisen utgjøre patruljen.

Følg adressa.no på Facebook her

Følg Adresseavisen på Instagram

#elsykkelpatruljen
  • Denne sommeren reiser Adresseavisen på elsykkel gjennom Trøndelag. Denne uken består elsykkelpatruljen av nyhetsjournalist Stian Sande (tlf. 97 53 92 21) og fotograf Kristine Lindebø (tlf. 90 04 96 34 ).
  • På adressa.no kan du hver helg bestemme hvor vi skal starte reisen neste uke. Underveis på turen kan du også påvirke vår videre reise.
  • På vår mikroblogg på adressa.no kan du også komme med tips og innspill til turen. Du kan foreslå steder vi bør stoppe, personer vi bør besøke eller arrangementer vi bør dra innom. Du kan også chatte med elsykkelpatruljen. Møter du oss langs veien kan du gjerne prate med oss. Du kan også bli med oss på turen om du vil.
  • I mikrobloggen vil vi rapportere fra turen, så du vet hvor vi er og hva vi gjør til enhver tid. Vi vil også lage reportasjer som vi legger ut på våre nettsider og/eller i papiravisa.
På forsiden nå