- Vi gleder oss til sjøluft og sykling i vakkert landskap

Elsykkelpatruljen trenger råd fra deg: Hva skal de gjøre på Frøya?

Jonas Bjørkli og Kirsti Kringstad er årets siste elsykkelpatrulje. De skal bli bedre kjent med Frøya.  Foto: KRISTINE LINDEBØ

Saken oppdateres.

Søndag ble det klart at elsykkelpatruljens siste ferd denne sommeren blir på Frøya. Det er leserne som siden fredag har stemt mellom alternativene Rindal, Namsskogan, Snåsa og Frøya, før valget altså falt på sistnevnte.

Det var utrolig jevnt helt til siste slutt. Gjennom store deler av helga var det bare én stemme som skilte de to mest populære alternativene; Rindal og Frøya.

FØLG TUREN  I DENNE MIKROBLOGGEN

Får sett mye

Årets siste elsykkelpatrulje består av nyhetsjournalistene Jonas Bjørkli og Kirsti Kringstad. De skal tråkke seg rundt på Frøya for å bli godt kjent med plassen fra mandag til onsdag kommende uke.

- Vi gleder oss til sjøluft og sykling i vakkert landskap, og vi ser frem til å møte hyggelige øyfolk, sier nyhetsjournalist Kirsti Kringstad.

Hun har forhåpninger om at patruljen vil få sett store deler av øya før turen ender på onsdag.

- Ettersom det er ganske flatt på Frøya kommer vi oss lett rundt, sier hun.

LES OGSÅ: Amerika møter Stadsbygd i stua til Per

LES OGSÅ: - Jeg forelsket meg i plassen med én gang

LES OGSÅ (PLUSS): Tror elsykler kan berge sykkelturismen i Trøndelag

Ønsker dine tips

Leserne har valgt destinasjon, men elsykkelpatruljen ønsker mer hjelp:

- Vi ønsker tips og råd om steder og mennesker vi bør snakke med. Er det noen som gjør noe spesielt eller har opplevd noe vi bør få vite om? Han noen en sær sommerjobb, eller er det kanskje en eller annen som samler på noe merkverdig? Vi ønsker tips av alle slag, sier Bjørkli.

Tips til hva vi skal gjøre kan enkelt sendes inn i mikrobloggen på adressa.no, på e-post eller på telefon. Legg oss gjerne til på snapchat, der heter vi elsykkeladressa.

LES OGSÅ: - Det er helt spesielt her. Vi har ikke noe liknende hjemme

LES OGSÅ (PLUSS): Ønsker grønne fotballspillere velkommen til Hessdalen

Se kontaktinfo i boksen til høyre!

- Stopp oss for en prat

Underveis vil elsykkelpatruljen oppdatere med nyhetssaker på adressa.no og i papiravisen. I tillegg vil mikrobloggen fylles med bilder, blogginnlegg og videoer.

Hva gjør du dersom du ser elsykkelpatruljen langs veien?

- Jo, da stopper du oss for en prat, sier Bjørkli.

-  I tillegg takker vi ja til dem som byr oss på en kaffetår, sier Kringstad.

#elsykkelpatruljen
  • Denne sommeren reiser Adresseavisen på elsykkel gjennom Trøndelag. Denne uken består elsykkelpatruljen av nyhetsjournalistene Kirsti Kringstad ( kirsti.kringstad@adresseavisen.no, tlf. 970 34 862) og Jonas Bjørkli ( jonas.bjorkli@adresseavisen.no, tlf. 993 50 671).
  • På adressa.no kan du hver helg bestemme hvor vi skal starte reisen neste uke. Underveis på turen kan du også påvirke vår videre reise.
  • På vår mikroblogg på adressa.no kan du også komme med tips og innspill til turen. Du kan foreslå steder vi bør stoppe, personer vi bør besøke eller arrangementer vi bør dra innom. Du kan også chatte med elsykkelpatruljen. Møter du oss langs veien kan du gjerne prate med oss. Du kan også bli med oss på turen om du vil.
  • I mikrobloggen vil vi rapportere fra turen, så du vet hvor vi er og hva vi gjør til enhver tid. Vi vil også lage reportasjer som vi legger ut på våre nettsider og/eller i papiravisa.
Føls oss på snapchat. Brukernavnet vårt er

Føls oss på snapchat. Brukernavnet vårt er "elsykkeladressa" 

På forsiden nå