OmAdressert:

Tror Giske trekker seg i løpet av helga

Politisk redaktør i Adresseavisen, Tone Sofie Aglen, tror Trond Giske vil trekke seg som nestleder i Ap før sentralstyremøtet mandag.

Saken oppdateres.

- Jeg er overrasket over hvor mange som veldig tidlig har vært dømmende i denne saken. Mange tok tydelig stilling uten å ha innsikt i varslenes innhold. Slik saken ser ut nå ser jeg det som veldig vanskelig at Giske klarer å gjenopprette tilliten igjen, sier Tone Sofie Aglen i denne ukas utgave av Adresseavisens podkast «OmAdressert».

Giske-saken er naturligvis tema i årets første utgave. Regjeringsforhandlingene som foregår i skyggen av dramaet i Ap, og den nye debatten om bompenger og Miljøpakken i Trondheim, er også tema som vårt faste panel er innom.

Trondheim kino feirer 100 år i disse dager, og kommentator Terje Eidsvåg sier kinoen holder forbausende stand til tross for konkurranse fra alle hold.

Du kan lytte til denne podkasten via denne linken, eller ved å klikke på bildet nederst i saken.

Bruker du iTunes, så finner du podkasten vår her.

På forsiden nå