Bil i feil kjøreretning på E6

Samme bilist kan ha både kjørt i motsatt kjøreretning og inn i en stengt tunnel på E6 mellom Malvik og Stjørdal.

Saken oppdateres.

En bil kom onsdag kveld kjørende inn i Stavsjøfjelltunnelen til tross for at denne var stengt i østlig retning.

- Bilen kom kjørende den retningen som er stengt, og de som jobber inne i tunnelen opplyser at han kom borti både utstyr og bommer, før han kjørte videre og ut av tunnelen, sa Ebbe Kimo som er operasjonsleder hos politiet i Trøndelag onsdag kveld.

- Den skal ifølge vitner ha kjørt mot Stjørdal, men samtidig fikk vi en stund etter beskjed om lignende atferd av en bilist i Malvik. Her har en bil kjørt i feil kjøreretning og krasjet borti ting. Vi er litt usikre på om det er snakk om en eller to biler, men utfra tiden mellom hendelsene tror vi det er samme bilist og vi er på sporet av den, sa Kimo.

Politiet skrev senere på Twitter at bilføreren ble funnet igjen ved Lånke og at personen har fått tilsyn av helse.

- En eldre mann ble stanset. Det ble tatt beslag i førerkort på grunn av helsetilstand og det blir opprettet sak, opplyste operasjonsleder i politiet Ole Petter Hollingen torsdag morgen.

På forsiden nå