Trond Giske skal innlede på møte i Orkland Arbeiderparti

Trond Giske skal innlede til debatt når Orkland Arbeiderparti konstitueres lørdag 10. februar.

Trond Giske skal delta under det politiske møtet i Orkdal neste helg. 

Saken oppdateres.

Det skriver Avisa Sør-Trøndelag.

Avisa Sør-Trøndelag har det fra hjemmesiden til Orkdal Arbeiderparti.

Orkdal kommune skal slås sammen med Agdenes, Meldal og en del av Snillfjord, og den nye kommunen får navnet Orkland. Konstitueringsmøtet til Orkland Arbeiderparti skal holdes i Folkets hus i Råbygda i Orkdal.

Første opptreden siden sykemeldingen

Avisa Sør-Trøndelag erfarer at dette er dette blir Trond Giskes første opptreden på den politiske scenen etter varslersakene mot ham og han måtte fratre som nestleder og medlem av sentralstyret i Arbeiderpartiet.

Les alle sakene om Giske her

- Uproblematisk for oss

- Jeg oppfatter at Trond Giske har fått nok straff internt i partiet. For oss er det uproblematisk at han kommer. Han er toppkandidat i Sør-Trøndelag Ap, og det er natulig at han deltar på årsmøter rundt om i Trøndelag. Utgangspunktet vårt er at han skal gjøre en jobb som stortingsrepresentant, og da er det fint at Orkland Ap signaliserer at vi fortsatt har tillit til ham, sier Are Hilstad, nåværende ordfører i Meldal kommune til Sør-Trøndelag.

Trond Giske også var med under Orkland Aps første kickoff 17. januar i fjor. Møtet ble avholdt i Orkdal kulturhus, og det trakk mye folk, opplyser avisa.

Den tidligere nestlederen i Arbeiderpartiet har vært sykmeldt siden før jul.

På forsiden nå