Klokken 16.36 melder politiet om trafikkuhell på E6 ved Horg kirke, Lundamo.

Tre biler og fem personer er involvert.

Én person til sykehus

Kl 1740: - Helsepersonell har undersøkt alle de fem personene som har vært involvert i ulykken. Én person blir sendt til sykehus for videre behandling, og man vurderer om ytterligere to personer også trenger ekstra tilsyn. Jeg kan foreløpig ikke si noe om alvorlighetsgrad eller skadeomfang, sier operasjonsleder Stig Roger Olsen.

Ifølge operasjonsleder skjedde ulykken da en bil på vei sørover kom over i motgående kjørefelt og traff en bil som kom imot.

- Bilen som kjørte bak den som ble truffet ble også involvert i ulykken, opplyser operasjonsleder.

Førerkort beslaglagt

Fører av bilen som forårsaket ulykken er en mann i 70-årene.

- Vi har tatt beslag i førerkortet hans, og jobber på stedet for å finne ut hvorfor han havnet på feil side av veien, sier operasjonsleder.

Lange køer

Ulykken har medført flere kilometer lange køer i begge retninger, men ca kl 1800 melder politiet at trafikk slipper forbi ulykkesstedet.

Kl 17.20 forteller en Adressa-tipser at tre ambulanser, en legevaktbil, samt brann og politi er på stedet.

Kollisjonen førte til lange køer. Foto: Adressa.no-tipser

Vegtrafikksentralen melder denne omkjøringsmuligheten:

Omkjøring for E6 blir på vestsiden av Gaula. Sørfra må du ta av E6 ved Fossgrenda og kjøre over Gaulfossbrua, Fv 6492 Tømmesdalsvegen. Nordfra må du ta av E6 ved Melhus og kjøre Fv 708 over Melhusbrua.

Tre biler og fem personer var involvert i ulykken på Melhus fredag i 16.30-tiden. Alle meldes oppegående. Foto: Klara Johnsgård