Levangerdødsfallet: Politiet vet hvem den døde mannen er

Kripos bistår nå politiet på Innherred etter at en mann i 30-årene ble funnet død ved Staupshaugen i Levanger torsdag ettermiddag.

Kriminalteknikere skal undersøke dødsfallet i Levanger. 

Saken oppdateres.

Mannen i 30-årene blir i dag obdusert ved St Olavs Hospital. Saken etterforskes av politiet som et mistenkelig dødsfall.

-Vi har fått inn flere tips og vi vet hvem denne personen er. Nå vurderer vi å gå ut med bilde for å få inn flere opplysninger om det mistenkelige dødsfallet, sier politiadvokat Kåre Jostein Svepstad.

Bistand fra Kripos

Trøndelag politidistrikt har fått bistand av to taktiske etterforskere fra Kripos i etterforskningen, og vurderer om de skal gå ut med bilde av personen som ble funnet død.

- Den avdøde er 183 cm høy med normal kroppsbygning. Han er mørk i håret og har trekk fra Midtøsten. Han hadde på seg grønnturkis jakke, sorte bukser og hvite joggesko. Vi ønsker informasjon fra personer som kan ha observert mannen i området, eller andre steder i Levanger og omegn i løpet av gårsdagen, skriver politiet i en pressemelding.

Funnet av turgåer

Politiet fikk melding om saken klokken 15.19 torsdag ettermiddag. Da ble den døde mannen funnet ved en tursti av en turgåer.

Området ble raskt sperret av og deretter grundig undersøkt av politiets kriminalteknikere.

- Vi har hatt politi på stedet, som nå har trukket seg ut og sperret av området, opplyste operasjonsleder Bjørn Handegard i Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen torsdag kveld.

Det både bolighus og forretning i nærheten av stedet der mannen ble funnet.

Flere skal avhøres

- Dødsfallet etterforskes med stor tyngde og bredde og det vil bli jobbet for fullt gjennom hele helga. Det er også flere som skal avhøres, sier Svepstad.

Ifølge politiet er det funn på stedet som gjør at dødsfallet behandles som mistenkelig. Torsdag kveld søkte politiet i området med politihund.

Politiet jobber fredag morgen fortsatt i nærområdet. Det er ikke klart om dødsfallet skyldes en kriminell handling.

Blant annet jobber politiet med en rundspørringer i nærområdet for å samle opplysninger fra alle som måtte ha sett folk i området .

- Vi ønsker å komme i kontakt med alle som kan ha sett mannen eller andre i området, sier informasjonsansvarlig hos politiet i Trøndelag, Hege Vikaune.

På forsiden nå