Militær politibil og personbil krasjet på E6 i Rennebu

Fem personer var involvert i en kollisjon på E6 i Berkåk. Det ene kjøretøyet ble kjørt av militært personell.

De to bilene var ikke kjørbare etter ulykken på Berkåk.  

Saken oppdateres.

Det ble først meldt om en frontulykke, men operasjonsleder Ole Petter Hollingen i Trøndelag politidistrikt sier klokka 16 at det er snakk om to kjøretøy som har vært borti hverandre på siden.

- Det ene kjøretøyet kom over i motsatt kjørefelt og så har de tatt sidene på hverandre, forklarer han.


Tips oss! Har du bilder, video eller opplysninger?

Telefon: 464 07 200 webred@adresseavisen.no


- Uskadd

Den første meldingen på Twitter om ulykken ble lagt ut klokka 14.49. Ulykken har skjedd ved Buvatnet i Rennebu kommune. Det er ikke snakk om alvorlige personskader.

- Alle er ute av bilene og fremstår som uskadd etter å ha blitt sjekket av helsevesen på stedet, sier Ole Petter Hollingen i Trøndelag politidistrikt. 

Det oppsto raskt kø i begge retninger ettersom E6 ble stengt en kort periode. Klokka 15.40 opplyser operasjonsleder Ebbe Kimo at trafikken blir dirigert i ett felt.

Begge bilene fikk store skader.  

Militære kolonner

Klokka 16.08 meldes det at veien er åpen igjen etter rydding og tauing av kjøretøy. Forsvaret bekrefter til Adresseavisen at det militære kjøretøyet som var involvert er en sivil militær politibil.

Tidligere tirsdag meldte Statens vegvesen på Twitter at trafikanter måtte være oppmerksomme på militære kolonner i forbindelse med Nato-øvelsen Trident Juncture på følgende strekninger:

Fylkesvei 700 på Orkanger til E6 på Berkåk

E6 på Berkåk til Dovre

Fylkesvei 710 på Orkanger til Ørland hovedflystasjon

Forrige uke, 5. oktober, ble fire personer sendt til sykehus etter at et militært kjøretøy havnet utenfor E6 ved Berkåk i Rennebu.

Følg Adresseavisen på FacebookInstagram og Twitter

På forsiden nå