Mann i 20-årene omkom i møteulykke

En mann i 20-årene omkom i en trafikkulykke ved Høgkjølen på E39.

Varebilen kolliderte med en tankbil.  Foto: Terje Svaan

Saken oppdateres.

Politiet ble varslet om ulykken klokken 05.58 fredag morgen. Ifølge politiets innsatsleder på stedet, Håkon Flor, var det en tankbil og en varebil som kolliderte.

Det var føreren av varebilen som omkom i ulykken.


Tips oss! Har du bilder, video eller opplysninger?

Telefon: 464 07 200 tips@adresseavisen.no


Trondheimsmann omkom

Den omkomne er en mann i 20-årene fra Trondheim, opplyser politiet. Politiet vil ikke gå ut med identiteten på mannen for øyeblikket, sier oppdragsleder Hanne Elverum ved politiets operasjonsentral i Trøndelag.

VEIEN STENGT: E39 er fredag morgen stengt etter ulykken.  Foto: Terje Svaan

Føreren av tankbilen, en mann i 30-årene, kommer fra en kommune i sørdelen av Trøndelag. Han ble fraktet til legevakt etter ulykken. Han skal ha fått lettere fysiske skader.

Stengt i mange timer

Ifølge Statens vegvesen Skjedde ulykken ved Damtjønna ved Høgkjølen, vest for Orkanger. Politiets innsatsleder på stedet, Håkon Flor, beskrev fredag morgen føret på stedet som utfordrende, med mye vind og snø og is i veibanen.

E39 ble stengt mellom Høgkjølen Camping og Gangåsvatnet i etterkant av ulykken, men ble åpnet klokka 13.35. Vegtrafikksentralen forteller at de måtte vente med å åpne til de hadde brøytet og strødd på strekningen.

Etterforsker ulykken

Fredag formiddag ble det gjort flere vitneavhør, men Elverum sier etterforskningen må vise hva som faktisk skjedde i forbindelse med ulykken.

- Det var ingen vitner til selve kollisjonen, sier hun.

Vegvesenets ulykkesgruppe gjorde fredag formiddag undersøkelser på stedet. Havarikommisjonen for transport har også vært der. De er begge ferdige med sine undersøkelser på stedet, opplyser politiets oppdragsleder.

Tips oss! Har du bilder, video eller opplysninger?

Telefon: 464 07 200 tips@adresseavisen.no


Følg Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter

 
På forsiden nå