Tidligere Listhaug-rådgiver Espen Teigen kommer med bok

Espen Teigen lover at boka han skriver sammen med KrF-varsler Julia Sandstø vil skape storm.

Espen Teigen gir ut bok sammen med KrF-varsler Julia Sandstø.  

Saken oppdateres.

Det melder Dagbladet.

Boken heter «Kunsten å vinne» og gir ut på Kagge forlag i august.

På spørsmål fra journalisten om hva det er de to egentelig har vunnet, svarer Teigen:

- Vi har begge stått i ganske krasse mediestormer, og vi har kommet styrket ut av det. Vi har snudd vanskelige situasjoner til vår fordel, og dermed sitter vi begge igjen med en del lærdommer som vi nå skal dele.

Sylvi Listhaug, nå nestleder for Frp, ble landets mest omdiskuterte og populære politiker mye takket være Teigens spissformulerte «lik og del»-innlegg på Facebook i 2018, som endte med hennes avgang som statsråd.

Julia Sandstø varslet om seksuell trakassering i KrF. I ettertid har hun tatt et nådeløst oppgjør med et parti hun mener ikke våget å tro på henne.

- Da jeg varslet KrF, var jeg veldig bevisst på at jeg ikke skulle fremstå som sutrete og PR-kåt. Både Espen og jeg har mye erfaring med hva som utgjør en vellykket kommunikasjonsstrategi, sier hun til Dagbladet. 

På forsiden nå