Adresseavisens beste bilder i januar:

Strøbilsjåføren Daniel: - Jeg kjørte feil

Hver måned kårer en utvalgt jury månedens beste bilde som har vært publisert på Adresseavisens plattformer.

1. plass Han var på vei til verksted, men ferden endte i skogen. Deretter ble Daniel sittende i strøbilen i nærmere to timer – i påvente av at bilen skulle sikres.  Foto: Terje Svaan

2. plass «Tricia» hadde blitt voldtatt gjentatte ganger av familiemedlemmer etter at menn fra Vesten bestilte dette gjennom datamaskinen. Hun var blitt reddet ut, og ble tatt hånd om av organisasjonen Voice of the Free. Hun er en av 47 ofre for direkteoverførte overgrep. De bor sammen på hemmelig adresse i Manila.  Foto: Rune Petter Ness

3. plass Det er onsdag kveld, men for elevene på Sverresborg skole er det ikke hvilken som helst kveld. Det er nyttårsball. Pizza, taler, striptease-dans og polonese var noen av ingrediensene.  Foto: Christine Schefte

Hederlig omtale: Avgangselever ved Thora Storm maler bilder i storformat som skal henge i Trondheim Spektrum.  Foto: Rune Petter Ness

Hederlig omtale: Hele bygda håpet på at Emil skulle vinne 15-kilometeren og han skuffet ikke. Medlemmene i «Emil Iversen Fan Club» gjorde sitt for å heie frem skihelten under SKINM i Meråker.  Foto: Richard Sagen

Hederlig omtale: Kloa på den 25 tonn tunge hogstmaskinen til Leif Stian Stubsjøen griper tak om foten på et 20 meter høyt grantre. Treet er ikke av de høyeste i skogen, men det har trolig vokst på Gåsbakken i Melhus i 70–80 år.  Foto: Mariann Dybdahl

Hederlig omtale: - Nattverdbildet er min favoritt, sier Sorgenfri-selger Alfred Olsen, om bildet der 13 Sorgenfri-selgere er med. Bildene fra Sorgenfrikalenderen 2019 stilles nå ut i Vår Frue kirke.   Foto: Espen Bakken

Hederlig omtale: Rita Ottervik (til høyre) omfavner sin nærmeste medarbeider, Sissel Trønsdal, som ble klappet inn på fjerdeplass. Rita Ottervik ble som forventet valgt til partiets ordførerkandidat.  Foto: Christine Schefte

Hederlig omtale: Det var herlig langrennskaos i Kjøpmannsgata da hundrevis av barn deltok under Barnas ski-NM i Stjørdal. Linnea Holm Munkhaug kan hvertfall henge opp èn gullmedalje til i skapet når hun kom hjem.  Foto: Richard Sagen

Hederlig omtale: Latteryoga. Timen avsluttet med avspenning, men når man ligger som et juletre på golvet, tar det litt tid før fliringa gir seg.  Foto: Håvard Jensen

På forsiden nå