Savnet jeger funnet i god behold

Et Sea King-helikopter bisto i natt i søk etter en mann i 60-årene som var savnet i området Storvatnet i Nærøy.

Saken oppdateres.

Mann i 60-årene er funnet i god behold av Sea King-helikopter, skriver politiet på Twitter klokka 08.45 mandag morgen.

Politiet i Trøndelag meldte at helikopteret ble kalt ut rundt 1.45 natt til mandag. Mannen ble savnet av sine jaktkamerater i området Storvatnet i Nærøy.

– Vi fikk melding fra en gruppe jegere som hadde vært på jakt i et område nordøst for Salsbruket, sør for Foldereid i Nærøy. Det er område med tjern og innsjøer og fjellterreng. Jaktkameraten møtte ikke opp til avtalt sted 18.30 søndag. De ringte oss etter å ha lett etter ham en stund, sa Kimo til NTB da leteaksjonen ble satt i gang.

Jaktkameratene hadde først lett litt etter mannen selv, før de tok kontakt med politiet rundt klokken 22.00. Det er relativt grisgrendte strøk, jaktområdene ligger helt opp mot fylkesgrensa. Mannen hadde ikke mobil eller jakttelefon med seg.

- Han er veldig jaktvant og har jaktet i ganske mange år. Han er opprinnelig fra østlandet, men skal være godt kjent i terrenget, sa politiets operasjonsleder Hans Christian Jannisson til Adresseavisen natt til mandag.

Følg Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter

På forsiden nå