Viktig melding til alle barn

Send oss dine tegninger. Nisseposten er tilbake.

Saken oppdateres.

Mandag 2. desember braker det løs. Da publiserer vi tegninger fra dere hver eneste dag i Adresseavisen og på adressa.no.

Send oss fantastiske, fine, flotte, fargerike tegninger av nisser, juletrær, julemat, julestjerner, engler, snø, pepperkaker, snømenn eller tusen andre ting du har lyst til å tegne.

Premier: Alle som får tegninger på trykk i avisen eller på adressa.no får en premie, og det er viktig at du husker å skrive navn, alder og adresse på tegningen din, sier markedssjef Hege Møllevik.   Foto: RUNE PETTER NESS

40 år med Nissepost

I år er det 40 år siden begrepet «Nisseposten» ble innført i Adresseavisen. Siden den gang har vi vært år publisert tegninger fra barn, konkurranser, historier, eventyr, oppskrifter, tegneserier, gåter, sanger og alt som hører julen til.

Det tenker vi å fortsette med. Og i år som i fjor, vil vi publisere innsendte tegninger fra barn hver eneste avisdag både i papiravisen og på nett (alle dager bortsett fra søndager), helt fram til juleaften.


Premier

Hege Møllevik er markedssjef i Adresseavisen og sier at alle barn som besøker oss i Adressahuset får nisseluer, klementiner og pepperkaker.

 - I tillegg får de en liten overraskelse når de leverer tegningen sin, sier Møllevik og legger til at alle besøk må avtales med vår resepsjon før de kommer.


Er det noen regler om hvor gammel man må være?

 - Det passer fora lle som er glad i å tegne. De fleste som sender inn tegninger til oss er mellom to og ti år.

Hvor mange tegninger får dere inn hvert år?

 - Oi! Det er mange. Hundrevis av flotte tegninger via epost og til postkassen vår hver desember. I tillegg får vi mange tegninger fra barna som besøker oss i Adressahuset. Vi inviterer også skoler og barnehager i Trondheim til å besøke Nisseposten i huset vårt i desember.

Viktige opplysninger om hvordan og hvor du sender tegningene dine:

Om du vil sende tegningene per post må de sendes til:

Nisseposten, Adresseavisen

Postboks 3200, 7003 Trondheim

Men du kan også sende tegningen på e-post til:

nisseposten@adresseavisen.no


Når du sender oss tegninger må du huske på å skrive:

- Hva du heter

- Hvor du bor (adressen din)

- Hvor gammel du er

Alle som får tegninger på trykk i avisen eller på adressa.no får en premie, og da må vi vite hvor vi skal sende den.

På forsiden nå