Månedens bilder

Adresseavisens beste bilder i oktober

Hver måned kårer en utvalgt jury månedens beste bilde som har vært publisert på Adresseavisens plattformer.

1. Plass: Når PSV var effektive klarte ikke Rosenborg å være det samme. Dermed blir det ikke mer Europa-fotball på Åge Hareides menn denne sesongen. Dino Islam gjorde sitt beste i angrep mot nederlenderne på Lerkendal.  Foto: Richard Sagen

2. Plass: Erik Varden legger seg flat og blir vigslet som ny biskop i den katolske kirke. Bispevigselen fant sted i Nidarosdomen.  Foto: Håvard Jensen Håvard

3. Plass: Hver kveld, før hun legger seg, går hun inn på rommet til Maria, klemmer hodeputa og sier god natt til en datter som ikke lenger lever. Snart er det tre år siden Maria døde bare 18 år gammel, men fortsatt kan Laila Lian tenke: «Kommer hun ikke hjem snart?»  Foto: Kim Nygaard

Hederlig omtale: Marcus Tomoff fra Tampa i USA er 28 år, men går som en gammel mann. Han har vært fem ganger på sykehus etter at koronaviruset slo han helt ut i juni. Nå har han 250 000 kroner i sykehusregninger – og blir ikke friskere.  Foto: Rune Petter Ness

Hederlig omtale: Folk på vei og folk i ro. Et par med barnevogn, en unge på sparkesykkel, tre venninner slår av en prat, to hunder lukter nysgjerrig på hverandre. Det nye Torvet i Trondheim har blitt en populær møteplass etter at det åpnet i ny drakt.  Foto: Kim Nygaard

Hederlig omtale: Etter å ha gamet i 11 timer under TrøndeLAN la Fride Aspehaug Sæther (18) og Henrik Brenne Gulbrandsen (19) seg klokken fem i natt.   Foto: Rune Petter Ness

Hederlig omtale: - Det er en konsentrasjonskrevende øvelse å være både dirigent og solist samtidig, i følge Leif Ove Andsnes. Her er han under orkesterprøven med TSO i Olavshallen.   Foto: Richard Sagen

Hederlig omtale: Joralf Gjerstad ser dårlig og hører enda dårligere, men er fortsatt kjapp i replikken.  Foto: Rune Petter Ness

Hederlig omtale: Her har PSV-spiller Cody Gakpo satt ballen bak RBK-keeper André Hansen 62 minutter ut i kampen. Forsvarsrekka til RBK depper. RBK tapte 0-2 mot PSV på Lerkendal.   Foto: Håvard Jensen Håvard

Hederlig omtale: Jan Morten Hokstad har en av norgest største skurtreskere, John Deere S790i Hillmaster rotortreske med over 600 hestekrefter og 30 fot bredt skjærebord.   Foto: Richard Sagen

På forsiden nå