Leteaksjon i Trondheim

Politiet startet mandag kveld søk etter en savnet person i Trondheim.

Saken oppdateres.

– Leteaksjonen pågår med uforminsket styrke. Nå deltar også et Sea king-helikopter, sa operasjonsleder Trond Volden i Trøndelag politidistrikt klokka 20.30 tirsdag.

Mandag og tirsdag ble det søkt blant annet i området ved Trolla og på nordsiden av Bymarka.

Uten resultat

I sekstida onsdag morgen var leteaksjonen fremdeles resultatløs. Ifølge operasjonsleder Roger Mogstad var letingen i området ved Trolla da avsluttet. Operasjonsleder Kirsti Norvik Fjelsæter opplyser at leteaksjonen vil fortsette med søk i sjøen.

Operasjonsleder Trond Volden ved Trøndelag politidistrikt sier fredag morgen at savnede ennå ikke er funnet, men at det frem til da har pågått søk.

Søkt siden mandag

Politiet, Røde kors, Sivilforsvaret, Speidernes beredskapsgruppe og andre har deltatt i søket etter den savnede. Det skal også ha blitt benyttet en brannbåt til søk i sjøen.

– Vi er i starten av søket. Det vil bli en del aktivitet i området, sa operasjonsleder Trond Volden til Adresseavisen like før klokken 20 mandag kveld.

Søket foregikk da blant annet i Trolla og på nordsiden av Bymarka.

Brukte drone

– Nye mannskaper har fått beskjed om å starte søk i morgen tidlig klokken 06.00. Vi har droner i luften, og vi søker med hund, både politiets egne hunder og Norske redningshunder er ute i terrenget, opplyste operasjonsleder Anlaug Oseid sent mandag kveld.

Like før klokken 06.00 tirsdag morgen opplyste hun at det hadde blitt lett gjennom hele natta, men uten resultat. Både politihunder og Norske redningshunder hadde bidratt i søket.

På forsiden nå