- Det har gått rolig i påsketrafikken. Det har vært en del trafikk, men ingen store hendelser. Det har vært såpass sen påske at det var vært tørt og fint på veiene, sier trafikkoperatør Erling Drangsholt ved Vegtrafikksentralen i 22.30-tiden.

Tidligere på kvelden ble det meldt om kø innover mot Trondheim, men det oppsto ingen store problemer.

- Det er økende trafikk og saktegående kø fra Klett og inn til Trondheim. Det meldes om stadig mer trafikk fra øyregionen, sa operasjonsleder Hanne Yding i Sør-Trøndelag politidistrikt i 19.30-tiden.

Hun ba om at alle trafikanter kjører pent og holder avstand.

- Fantastisk vær

- Det tar den tiden det tar. Trafikken må bare gå sin gang, sa hun.

Det fine været har nok ført til at noen har utsatt hjemreisen.

- Det meldes om fantastisk vær i øyregionen, det skal ikke være vind engang. Hadde jeg vært der, så ville jeg også ventet med å kjøre hjem, sa hun.

Få forsinkelser

Ved 18-tiden mandag ettermiddag var det en jevn kø av bilister fra Klett til Sandmoen.

– Det ser ut som det er i ferd med å tette seg til ved Klettkrysset nå. Det er en jevn kø, og trafikken ser ut til å være noe saktegående. Men det ser ut til å gå greit, sa Per Meslo, trafikkoperatør ved Vegtrafikksentralen.

For allerede etter noen kilometer, ved Sandmoen, løste køen seg opp, ifølge Meslo. Dermed var det ikke nevneverdige forsinkelser i trafikken.

Det strålende været de to siste dagene førte trolig til at mange valgte å reise hjem sent på ettermiddagen. Også søndag ettermiddag var det kø sørfra på E6 inn til Trondheim.