Vi spurte dere om hvilken rute/fremkomstmiddel #oppdragfredagsrush skal ta fra Trondheim til Stjørdal fredag.

Det så tidlig ut til at vi skulle teste hva som gikk raskest av bil på nye E6 og tog.

Men natt til onsdag mobilserte tilhengerne for at vi skulle prøve buss, og i løpet av natta hadde det blitt stemt nærmere tusen ganger for at vi skulle ta buss.

Dermed ble det onsdag formiddag en tett kamp i pollen mellom om vi skulle kjøre bil på nye E6 eller ta tog. Da vi avsluttet stemmegivningen klokken 14 onsdag var det kun 36 stemmer som skilte de to alternativene, hvor altså tog fikk flest stemmer.

Totalt er det avgitt 2516 stemmer for hvilken rute/fremkomstmiddel vi skal ta i fredagsrushen.

SLIK GIKK DET SIST: Ni minutter skilte de to veivalgene i fredagsrushen

Ta oss med!

Fredag skal vi prøve ut disse to vinneralternativene. Men vi vet ennå ikke hvem vi skal dra med.

Derfor ønsker vi epost fra deg som kan ta med TV-adressa på turen.

Om du kan bli med ta kontakt med vår journalist Roy Tommy Bråten på e-post roy.tommy.braaten@adresseavisen.no eller på telefon 97 68 67 23.

De to teamene som starter fra Trondheim sentralstasjon følges da live på TV-adressa, og vi vil samtidig ha et livestudio der du kan komme med meninger og spørsmål.

Bli med du også!

Vi oppfordrer også deg som skal kjøre fra Midtbyen til Stjørdal til å starte samtidig som oss, der du kjører det du mener er den beste ruta til Stjørdal i fredagsrushet.

Etterpå forteller du oss i livestudioet eller i sosiale medier hvor du kjørte og hvor lang tid det tok. Det deler du med oss ved å bruke #oppdragfredagsrush i sosiale medier.

Du kan også dele din posisjon til enhver tid i fredagsrushet med mobilapplikasjonen Glympse. For at vi skal se hvor du er må du da dele din posisjon med taggen oppdragfredagsrush.

Hva tror du vil gå raskest i fredagsrushen. Tog eller buss? Gi din stemme overfor.