Moren til drepte Cicilie Watnan Lian har i morges forklart seg om hvordan hun oppfattet Mirzaolimov mens han levde sammen med Anne Grete Vollum i Overhalla.

Vitneboksen og plassen til den dobbeltdrapstiltalte i Namdal tingrett står svært tett, og moren satte som ultimatum at Mirzaolimov ikke satt i lokalet når hun skulle forklare seg. Det samme krevde også faren til jenta (10) som overlevde drapsnatta i Overhalla.

Som venninne over mange år med Vollum fikk moren til Cicilie også høre om ekteskapsproblemene paret hadde, og hvordan den tiltalte skal ha truet sin ekskone etter at de gikk fra hverandre.

- Anne Grete fortalte at hun hadde fått en tekstmelding hvor det sto: «Nyt tiden du har igjen». I tillegg skal han ha truet med å hente en øks, da Anne Grete kastet ham ut, forklarte moren til Cicilie.

Forsvarer Arve Opdahl mener på sin side at meldingen kan ha blitt misforstått, ettersom moren til Cicilie aldri fikk se den nevnte meldingen med sine egne øyne.

- Kan det hende at tekstmeldingen hadde noe med svangerskapet å gjøre? Kunne det virke som om han mente hun måtte nyte tiden frem til fødselen, spurte forsvareren.

- Det vet jeg ikke, men hun sa hun var redd Mirzaolimov.