Politiinspektør Ludvig Strugstad ved Nord-Trøndelag politidistrikt opplyser at politiet er veldig interessert i tips fra publikum. De håper å få kartlagt i detalj hvordan 26-åringen tok seg de drøye to milene fra Grong til Overhalla sent søndag 29. april. Om noen har observert Bahadir Mirzaolimov på riksvei 760 fra klokken 21.30 til midnatt denne kvelden, håper Strugstad at de tar kontakt. Politiet mener at 26-åringen i løpet av søndag kveld og mandag morgen drepte Anne Grete Vollum og Cicilie Watnan Lian i et bolighus på Skogmo.

- Vi vil gjerne ha tips om noen har sett ham gående, i bil eller på sykkel. Kanskje noen har fått frastjålet en sykkel i området? Da vil vi gjerne vite det også, sier Strugstad, og legger til at hver minste detalj kan være viktig i arbeidet med å kartlegge bevegelsene til 26-åringen.

Usbekeren ble avhørt av politiet mandag, men i dag ble det nok en pause i avhørene.

- Det sies at han var for sliten til nye avhør, sier Strugstad.

Ifølge Mirzaolimovs forsvarer, Arve Opdahl, har klienten knyttet seg til Anne Grete Vollums dødsfall. 26-åringen har imidlertid ikke tatt stilling til spørsmålet om straffansvar. Advokaten poengterer at avhørene fortsatt er inne i en tidlig fase hvor politiet nå ønsker å få fram faktum om hva som har skjedd.

I tillegg til to forsettlige drap er 26-åringen også siktet for frihetsberøvelse av Anne Grete Vollums ni år gamle datter, som varslet om tragedien – og for et seksuelt overgrep mot den ene av de to småjentene.