Politiet har satt i gang etterforskning etter at en mann ble meldt savnet fra Rennebu sist lørdag.

– Det skal ha vært en uoverensstemmelse av fysisk art mellom to personer kort tid før den ene ble borte, opplyser politiadvokat Bente Bøklepp til Adresseavisen.

– Vi er bekymret når han har vært borte så lenge uten å ha gitt lyd fra seg, sier politiadvokaten videre. Hun forteller at politiet i helga fikk melding fra familien til mannen. Familien var bekymret fordi de ikke hadde fått kontakt med ham på flere dager.

Siktet for kroppskrenkelse

Politiet har tirsdag siktet den andre for kroppskrenkelse. Politiadvokaten sier etterforskningen vil vise om det har vært brukt våpen av noen art. Hun kan heller ikke si noe om hvor skadet den savnede mannen er.

Det er vitner i saken som politiet er i ferd med å avhøre, skriver lokalavisa Opp tirsdag kveld.

Politiadvokat Bente Bøklepp leder etterforskningen etter at en mann har forsvunnet etter en uoverenstemmelse i en bolig i Rennebu. Foto: Håvard Haugseth Jensen

Den siktede mannen ble pågrepet mandag kveld etter at politiet fikk opplysninger om at det hadde vært en fysisk uoverensstemmelse.

Det skal ha skjedd i et hus begge har som midlertidig bolig. Politiadvokaten kan ikke si om det har vært flere til stede da uoverensstemmelsen skjedde, men sier flere hadde midlertidig tilhold i samme hus.

Begge mennene er i 40-årene.

Bekjente

– De to er bekjente. Begge er kjent for politiet fra tidligere, opplyser Bøklepp.

I en pressemelding skriver politiet at en person er siktet for kroppskrenkelse. Politiet understreker at saken fortsatt etterforskes bredt, ut fra flere mulige forklaringer, står det i pressemeldingen.

Politiet har gjennomført en rekke avhør og tekniske undersøkelser, blant annet hundesøk. Sivilforsvaret bistår politiet med nødvendig materiell. Politiet vil fortsette etterforskningen fremover.

Klokken 23.15 melder Bøklepp at det ikke er noe nytt i leteaksjonen og at mørket gjør søket mer krevende gjennom natten.

Folk som har tips eller informasjon i saken, bes om å ta kontakt på politiets tipstelefon 73 48 94 00 eller via nettsiden tips.politiet.no/trøndelag.

Tips oss! Har du bilder, video eller opplysninger?

Telefon: 464 07 200 E-post: tips@adresseavisen.no