Anne Grete Vollums venninne tror alle brudebildene som fantes av henne og Bahadir Mirzaolimov ble ødelagt i det korte og konfliktfylte ekteskapet.

At ikke et eneste bilde av brudeparet ser ut til å eksistere er uttrykk for at det korte ekteskapet fikk en konfliktfylt og følelsesladet slutt.

- Jeg tror hun ødela alle sammen, sier Laila Sjåvold, en av Anne Grete Vollums beste venninner.

- Så aldri bildene

Hun forteller at Anne Grete Vollum ved et par anledninger hadde vist henne prøvebilder med tanke på å plukke ut det beste motivet.

- Vi satt sammen og studerte bildene, og jeg ble selvsagt lovet at jeg skulle få ett jeg også. Jeg så aldri noe til bildene, forteller Laila Sjåvold.

Hun tviler rett og slett på om det i det hele tatt eksisterer bilder der begge to er med på samme bilde, med mindre det eksisterer i Bahadirs hybel i Rørvik.

En av de andre bestevenninne til den drepte er Irene Vatshaug som er bosatt i Namsskogan. Hun forteller at hun ved en anledning fikk et bilde av brudeparet.

- Men etter at forholdet tok slutt sørget jeg for at det ble ødelagt, sier hun til Adresseavisen.

Kort og brått

Det var i november i fjor at Anne Grete og Bahadir inngikk ekteskap. Giftermålet kom brått på alle i den nærmeste omgangskrets. At Anne Grete ventet barn var allerede klart da de giftet seg. I startfasen virket alt greit, men etter hvert begynte forholdet å skrante. Det toppet seg i slutten av januar med en helg preget krangling og bråk.

Ifølge venner og bekjente skal Bahadir ha opptrådt voldelig. Men istedenfor å anmelde ham for vold, leverte Anne Grete en anmeldelse på pc-tyveri. Ifølge politiet ble spørsmålet om voldsalarm brakt på bane, men Anne Grete skal ha takket nei under henvisning til at Bahadir var suicidal og egentlig trengte beskyttelse mot seg selv.