Et militært kjøretøy, et vogntog og tre personbiler var involvert i de to ulykkene som skjedde på E6 i 11-tiden. Ifølge operasjonssentralen i Nord-Trøndelag dreier det seg ikke om alvorlige personskader.

- Det har først vært en hendelse med en trailer og en militær lastebil. De har ikke støtt sammen, men begge har havnet av veien, sier Rønning til Adresseavisen.

Stengte E6

Etter det oppsto en kjedekollisjon da tre biler forsøkte å unngå den første ulykken.

- Bilene forsøkte å unngå å kjøre på trafikk som samlet seg bak den militære lastebilen. Det dreier seg om tre norske personbiler som er involvert i en kjedekollisjon.

Alle nødetatene rykket ut til ulykkesstedet. E6 ble stengt frem til klokken 12, og trafikken ble dirigert via en annen vei.

I tillegg til de to ulykkene, ble flere biler fra en kolonne av amerikanske militære kjøretøy stående fast i området.

Militærpoliti på stedet

- En amerikansk lastebil, en Humvee og en bergingsbil er for dårlig skodd, og har blitt stående fast i en bakke i nordgående løp før man kommer til ulykken. Det dreier seg om til sammen fire eller fem kjøretøy, sier Rønning.

I tillegg til nødetatene jobbet militærpolitiet på stedet. Militæret jobbet selv med å få sin egen lastebil tilbake på veien.

foto
Flere biler er involvert i ulykken på E6 på Skatval.
foto
Flere militære kjøretøy blir berørt av ulykken. Foto: Erling Skjervold
foto
En hendelse mellom en trailer og en militær lastebil førte til at tre personbiler havnet i kjedekollisjon. Foto: ADRESSA-TIPSER
foto
Brannsjef Bjørn Rønning forteller om kaostilstander på Skatval. Foto: Erling Skjervold