Statens vegvesen melder at E6 over Dovrefjell er fullstendig stengt som følge av uværet Tor. Veien ble ganske tidlig stengt for busstrafikk og større kjøretøy, men ut på kvelden måtte veien stenges helt.

Riksvei 3 var lenge stengt på grunn av berging av et vogntog. Da dette vogntoget var berget måtte veien stenges på nytt da et nytt vogntog hadde sakset. Klokken 01.10 melder Hedmark politidistrikt at veien er åpen for fri ferdsel.

Fylkesvei 74 på strekningen Bjørgan til Murumoen i Nord-Trøndelag ble lørdag morgen stengt på grunn av uvær.

Stengte Stokkøybrua

Sent fredag kveld melder Vegtrafikksentralen at Stokkøybrua på fylkesvei 723 og Linesøybrua på fylkesvei 34 måtte stenges på grunn av uværet. I 05-tiden lørdag morgen kunne begge bruene åpnes igjen.

Fylkesvei 717 på strekningen mellom Rørvik og Sund stenges fra klokken 20.30 på grunn av uvær, melder vegtrafikksentralen. Anbefalt omkjøring er via fylkesvei 715. Veien ventes åpnet i løpet av dagen lørdag.

Ved midnatt natt til lørdag ble fylkesvei 773 Steinfjellettunnelen og fylkesvei 42 Drogset i Nord-Trøndelag stengt. Også fylkesvei 363 mellom Skorovatn og Gjersvik ble stengt.

Flere stenginger på Nordmøre

Statens vegvesen melder om at fylkesvei 800 på strekningen mellom Hammerdalen og Havenget stenges på grunn av sterk vind. Omkjøring er via fylkesvei 801.

På fylkesvei 420 i Møre og Romsdal er Sørsundbrua stengt. Det samme gjelder fergestrekningen Ørsneset-Magerholm på fylkesvei 60.

Også fylkesvei 47 og fergestrekningen Hareid-Sulesund på fylkesvei 61 er stengt.

Følg Adresseavisen på FacebookInstagram og Twitter.

Vinden blåser i 21 meter i sekundet på Dovre, og Statens vegvesen oppforder større kjøretøy til å unngå fjellovergangen. Foto: Tommy Fossum