Nelly Anita Lian pendler til og fra Stjørdal hver dag. Hun er den siste som blir med når #oppdragfredagsrush tester hva som går raskest til Stjørdal av tog eller buss.

Hva som faktisk går raskest vil du kunne få svaret på om du følger direktesendingen som starter klokken 15.00 på TV-adressa.

Selv er Lian fornøyd med å være togpendler. Det skal nevnes at hun jobber i Jernbaneverket, og har dermed god kunnskap om det skinnegående fremkomstmiddelet.

- Tog er en veldig behagelig måte å reise på, og det er mye som skjer på jernbanen i disse dager, forteller hun.

Direktesendingen kan du følge i dette livestudioet.

Flest tror tog vinner

Skal vi tro Adresseavisens lesere, kommer hun først til Stjørdal. I skrivende stund har sju av ti av de som har stemt på pollen om hvem de tror kommer først gitt tog stemmen.

Hvem tror du kommer først? Stem øverst i artikkelen.

Svaret får du altså i direktesendingen.

SLIK GIKK DET SIST: Ni minutter skilte de to veivalgene i fredagsrushen

Fra fagprøve til oppdrag

I tillegg til Nelly Anita Lian skal bilist Tom Stefan Kristoffersen fra Stjørdal delta i #oppdragfredagsrush. Han skal ta oss med langs E6 til Trondheim. Til daglig jobber han på Munkvoll, men i dag kommer han rett fra den muntlige delen av fagprøven til å bli helsefagarbeider.

De to teamene som starter fra Trondheim sentralstasjon følges da live på TV-adressa, og vi vil samtidig ha et livestudio der du kan komme med meninger og spørsmål. Bruk gjerne #oppdragfredagsrush i sosiale medier.

Bli med du også

Samtidig oppfordrer vi alle som skal kjøre fra Midtbyen til Stjørdal å starte samtidig som oss. Da kan du dra med det fremkomstmiddelet du mener er best, i den ruta du mener går kjappes.

Etterpå forteller du oss i livestudioet eller i sosiale medier hvor du kjørte og hvor lang tid det tok. Det deler du med oss ved å bruke #oppdragfredagsrush i sosiale medier.

Du kan også dele din posisjon til enhver tid i fredagsrushet med mobilapplikasjonen Glympse. For at vi skal se hvor du er må du da dele din posisjon med taggen oppdragfredagsrush.

Hva tror du vil gå raskest i fredagsrushen. Tog eller bil? Gi din stemme overfor.