Klokken 00.59 natt til søndag fikk politiet i Nord-Trøndelag melding om at en 19-år gammel mann var stukket med kniv i Kirkegata i Levanger.

Mannen ble stukket i skulderen eller ryggen, og ble fraktet til sykehuset. Sykehuset Levanger opplyser i en pressemelding søndag formiddag at mannen har moderate skader, og er innlagt til observasjon. Søndag kveld opplyser politet at han blir skrevet ut av sykehuset i løpet av kvelden.

- Alvorlig hendelse

- Vi har vitner, men av hensyn til etterforskningen kan jeg ikke si noe om hva som har kommet frem. Dette er en alvorlig hendelse, som vi etterforsker stort, sier operasjonsleder Dag Hjulstad.

Kvinne (19) siktet

Ei 19-år kvinne er pågrepet og vil bli avhørt i løpet av søndag.

- Kvinnen vi har pågrepet har status som siktet og vil bli avhørt i løpet av dagen, sier Hjulstad.

Søndag kveld opplyser operasjonsleder Rune Reinsborg at kvinnen er løslatt.

– Hun er løslatt og har gitt sin versjon. Det ikke er mistanke om bevisforspillelsesfare. Hun har fremdeles status som siktet. Vi vet ikke hvilken relasjonen det er mellom dem. Saken er fremdeles under etterforskning, sier Reinsborg.

Det er uvisst når krimteknikere kan fortsette etterforskningen. Ifølge politiet har de blitt forsøkt kontaktet, men avviklingen av påskeferien gjør at ingen ennå har undersøkt stedet.