– Motorsykkelen har støtt sammen med hengeren på semitraileren og havnet i grøfta, men vi vet ennå ikke akkurat hvordan dette skjedde, sier operasjonsleder i Sør-Trøndelag politidistrikt, Ann Kristin Øie.

En kvinne og en mann som satt på motorsykkelen ble sendt til St. Olavs hospital med luftambulanse. Begge skal ha fått skader i mage- og brystregionen, og kvinnen skal ha fått alvorlige skader i buken. Det er ikke kjent hvem av de to som kjørte motorsykkelen.

- Hørte et dunk

Ulykken skjedde på riksvei 3 ved Innset klokka 19.37. Motorsykkelen kjørte i nordgående retning, mens semitraileren kom kjørende sørover. Politi på stedet er nå i ferd med å snakke med føreren av semitraileren.

- Trailersjåføren har fortalt til politiet at han ikke merket noe før han hørte et dunk bak i bilen. Da han så i speilet lå motorsykkelen i grøfta, sier operasjonsleder i sør-Trøndelag politidistrikt, Morten Stene.

Ingen vitner

– Det er så langt ingen vitner til ulykken, så politiet etterlyser personer som kan ha sett hva som skjedde, sier Øie.

Riksvei 3 ble sperret fram til klokken 20.32, men er nå åpnet, og trafikken går som normalt forbi ulykkesstedet.

Mannskaper fra brannvesenet var på stedet. En luftambulanse fra Dombås og en fra Trondheim fraktet hver sin pasient til St. Olavs.

Alvorlige skader

Sent onsdag kveld opplyste St. Olavs Hospital at mannen er alvorlig skadd og at situasjonen er stabil. Kvinnens skadeomfang ble karakterisert som meget alvorlig, men situasjonen var også for henne stabil.

Kvinnen ble onsdag kveld operert, mens mannen ble behandlet på intensivavdelingen. Begge skal være i begynnelsen av 50-årene.

Foto: LESERBILDE